Tilaa laadukkaat LVI-tarvikkeet rakennuskohteeseen netistä

Uutta taloa rakennettaessa tai vanhaa saneerattaessa edessä on useimmiten LVI-tarvikkeiden uusiminen. Vesi- ja putkistotarvikkeita hankittaessa kannattaa aina mennä laatu edellä. Hankkimalla laadukkaat LVI-tarvikkeet vähenee kalliiden vesivahinkojen riski huomattavasti. Laadukkaat LVI-tarvikkeet voivat tänä päivänä olla myös tyylikkäitä. Keittiön, kylpyhuoneen ja saniteettitilojen sisustus kannattaakin miettiä keskenään yhteensopivaksi ja huomioida myös talon muut sisustusratkaisut. Kerromme tässä kirjoituksessa kodin vesitilojen sisustamisesta ja annamme vinkkejä laadukkaiden ja tyylikkäiden LVI-tarvikkeiden hankintaan liittyen.

LVI-tarvikkeissa tärkeintä on laatu ja sen mukana tuleva tuotekestävyys, sillä vesi- ja putkistotarvikkeet ovat kovassa päivittäisessä käytössä. Niiden tulee kestää kulumista ja toimia moitteettomasti. Laadukkaat LVI-tarvikkeet kestävätkin vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Tänä päivänä rakentajan ei tarvitse enää ajaa pakettiautolla kivijalkamyymälän eteen, vaan kaiken tarvittavan kylpyhuone- ja keittiörakentamiseen saa tilattua netistä nopealla toimituksella.

Ruotsalaistaustainen Rörfokus on vesi- ja putkistotuotteiden asiantuntija ja sillä on yksi Skandinavian suurimmista verkkokaupasta LVI-alan tuotteille. Suomalainen täysin varusteltu verkkokauppa löytyy osoitteesta https://rorfokus.fi/. Rörfokus myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Luotettavan toimintansa ja tuotteiden laadun ansiosta yritys onkin rakennusfirmojen suosiossa.

Kaikki LVI-tarvikkeet nopeilla toimituksilla ja edullisilla hinnoilla

Alan ammattilaiset perustivat Rörfokuksen vuonna 2009 Ruotsin Gävlessa. Yhtiö on tullut tunnetuksi Ruotsissa ja sillä on vahva markkina-asema, joka on hankittu kovalla työllä ja loistavalla asiakaspalvelulla. Rörfukus ei ole mikä tahansa verkkokauppa, vaan yli 50 ihmistä työllistävä yhtiö. Yrityksen päätoiminalana ovat kylpyhuoneremontit, putkiasennukset, kaikenlaiset LVI-palvelut, myymälätoiminta ja verkkokauppa. Verkkokauppaan valitaan luonnollisesti vain sellaisia tuotteita, joita yhtiön asentajat kehtaavat vaativille asiakkaille asentaa. Suomen markkinoilla Rörfokus toimii tällä hetkellä verkkokauppana, ja 500 m2 suuruinen kivijalkamyymälä sijaitsee Gävlessa.

Rörfokus on saanut myös Suomessa vahvan markkina-aseman. Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Tuotteet toimitaan nopeasti ja ilman toimituskuluja, eli sinun ei tarvitse maksaa toimituskuluja suurestakaan rahdista. Pienemmät paketit toimitetaan lähimpään pakettipisteeseesi ja suuremmat tilaukset perille rakennuspaikalle/kotiisi asti. Rörfokuksella maksut tapahtuvat Klarna Checkoutilla, eli laskulla. Tilattuasi tuotteet sinulle lähtee lasku, jonka voit maksaa kerralla tai osissa. Kaikissa tuotteissa on täydet palautusoikeudet ja hyvät tuotetakuut.

Vesitilojen sisustamiseen kannattaa panostaa

Vesitilojen varusteluun ja tyyliin kannattaa panostaa rakennusvaiheessa. Yleensä juuri keittiötilat sekä kylpyhuone- ja saniteettitilat ovat niitä, jotka kiinnittävät huomiota. Näihin panostaminen nostaa myös asunnon arvoa. Keittiössä on tärkeää, että kaikki tarvittava on hyvin saatavilla ja toimii moitteettomasti. Keittiö on myös paikka, jossa tulee päivittäin häärättyä. Kylpyhuonetiloissa taas lähtee yleensä aamu käyntiin peilin edessä. Monet haluavat, että aamunhetki kylpyhuoneessa on harmoninen ja virkistävä. Luonnollisesti myös vieraat kiinnittävät kylpyhuone- ja wc-tiloihin erityistä huomiota.

Oli haluamasi sisustustyyli millainen tahansa, Rörfokuksen verkkokaupan suuresta valikoimasta löydät varmasti sopivat tarvikkeet. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi tyylikkäät kylpyammeet, suihkut ja kaikenlaiset kalusteet mitä tarvitset. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi ylelliset messinkiset hanat, jotka kruunaavat kylpyhuoneen. Valikoimaa on todella paljon, sillä verkkokaupassa on myynnissä yli 16 000 tuotenimikettä. Sitä mitä Rörfokukselta ei löydy, et todennäköisesti tarvitse.

Ennen tilaamista kannattaa kuitenkin katsoa tarkasti tuotteiden kuvia ja miettiä, mikä sopii yhteen. Saat vinkkejä myös alan lehdistä ja internetin lukemattomista sisustusblogeista. Kaikilla tuotteilla on palautusoikeus, jos huomaatkin, että tilaamasi tuote ei sovikaan kohteeseen.

onepirate