Vinkkejä rakennusfirman kesäjuhlien järjestämiseen

Kesä on täällä taas ja niin ovat myös kesän ensimmäiset juhlat! Monille firmoille talvi on ollut pitkä ja synkkä. Rakennusfirmojen tapauksessa juuri kesän alku saattaa olla hyvinkin stressaavaa aikaa, koska kesä on rakentamisen suhteen usein kiireistä. Ennen sesongin polkaisemista kunnolla käyntiin (tai sen tiimellyksessä), työntekijöitä on mukava hemmotella kesäisillä illanistujaisilla. Tässä muutamia vinkkejä onnistuneisiin kesäjuhliin!

Näin järjestät onnistuneet kesäjuhlat firman työntekijöille

Rakennusfirman työntekijät ovat todennäköisemmin juuri sellaisia henkilöitä, jotka eivät kovaa ja likaista työtä pelkää, mutta hekin ansaitsevat muiden työntekijöiden tavoin oikeuden pieneen hemmotteluun ja hauskanpitoon arjen keskellä. Onnistuneet kesäjuhlat on helppo järjestää varsin pienellä vaivannäöllä, kunhan muistaa tilata kaiken tarvittavan hyvissä ajoin. Ajan ja rahan säästämiseksi kaikki tarvittava kannattaa tilata samasta paikasta – Partykingin laajasta valikoimasta löytyy kaikki mahdollinen rakennusfirman kesäjuhlien järjestämiseen!

Kesän kiireiden keskellä epäviralliset kesäjuhlat ovat hyvä tapa ottaa myös vasta aloittaneet työntekijät mukaan firman henkeen. Juhlien aikana uudet ja vanhat työntekijät pääsevät tutustumaan toisiinsa rennossa ilmapiirissä, jolloin töidenkin aloittaminen voi tuntua mukavammalta.

onepirate